Ik koop leuke sierraden van mijn bonus

Heb je altijd al leuke dingen willen kopen van een bonus die je verdient hebt? Dan ben je bij Teleperformance aan het juiste adres. Wanneer je werkzaam bent als Sales Agent, kun je in aanmerking komen voor leuke bonussen. Hiermee kun je leuke dingen kopen, die je altijd al had willen hebben.

Veel mensen kiezen bewust voor de job als verkoopmedewerker. Je helpt klanten om voor hen de juiste keuze te maken. Met het maken van de juiste keuze, kun jij ook een leuke bonus opstrijken. Een win-win situatie!

Dit was ook een reden voor Malu Njoroge om te komen werken bij Teleperformance. Ze is werkzaam bij het verkoopteam van MediaMarkt Outbound.

Verkoopmedewerker bij MediaMarkt outbound

Malu helpt in haar functie mensen met het verlengen van een mobiel abonnement. Dit doet ze sinds de zomer van 2021. Daarvoor was ze werkzaam bij Tele 2 op de inbound en outbound afdeling. Daar krijgt ze te maken met een aantal targets. Deze moet ze halen om de bonussen te ontvangen.

Hiervan koopt ze leuke dingen voor haarzelf. Maar ook koopt ze cadeaus voor haar vriend en familieleden. Dingen zoals kleding, parfum en sieraden. Elke dag is ze bezig om haar targets te halen. Samen met haar collega’s ondersteunen ze elkaar om de doelen te bereiken.

jobsite_peopleoftp_005
“Ik vind het fijn dat ik op de 10e van de maand, nog extra wordt beloond met het behalen van mijn doelstellingen”.
Malu Njoroge Medewerker verkoopteam MediaMarkt Outbound

Targets halen

Malu probeert altijd 100% van de targets te halen. Maar soms moet je tevreden zijn met wat minder. “Deze maand ga ik de helft van mijn targets halen, dat is twee keer zo veel als de maand er voor”. De bonus moet je echt zien als iets extra’s, waarmee je jouw inkomen kunt verhogen.

Deze job is zeker niet voor iedereen geschikt. Je moet het leuk vinden om mensen te helpen met het maken van de juiste keuzes. Het is handig als je daarbij stevig in je schoenen staat. Niet angstig zijn om mensen aan te spreken, maar het juist leuk vinden om met mensen contact te hebben. Deze eigenschappen heb je zeker nodig om om een goede sales agent te worden.

Werken als sales agent bij Teleperformance

Wanneer je aan de slag gaat als Sales Agent bij Teleperformance, kun je alle kanten op. Er zijn verschillende teams waarin je terecht komt. Dit is mede afhankelijk van de locatie waar je gaat werken. Je komt dan in een sales team terecht waar je alle kneepjes van het vak leert. Deze eigenschappen zijn handig, want die kun je in je verdere carrière blijven gebruiken.

Samen met je collega’s stimuleer je elkaar om elke dag beter te worden. Zo kun je beter de klanten helpen, maar ook meer geld verdienen. Want als jij je targets haalt, kom je in aanmerking voor een bonus.

Ook Malu geeft aan dat het leuk is om bij Teleperformance te gaan werken. “Vooral ook omdat je een brede keuze hebt aan verschillende werkzaamheden. Zoals bellen of chatten. Of je beantwoord verschillende tickets”.

Spreekt het jou ook aan om een salaris te verdienen en je beste te doen voor een extra bonus? Dan is het beroep als Sales Agent de juiste job die bij je past. Je kunt hieronder via de button alle Sales vacatures bekijken.

Bekijk vacatures
jobsite_peopleoftp
Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_vodafoneziggo
logo_bolcom
logo_wehkamp

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?